Det fungerar

Skrev ju här om veckan om att jag behövde ta kontroll över livet och jobbet och sedan dess har jag gjort flera förändringar som redan gjort stor skillnad.

Öppettiderna i gymmet har ändrats vilket betyder att jag inte tillbringar lika på många timmar i studion utan kan gå iväg och jobba hemma eller på ett fik. Så skönt med miljöombyte och jag märker stor skillnad på driv, kreativitet, energi och fokus. Yes!! Vet att jag kommer att falla tillbaka i dåliga vanor då och då men det är ok så länge jag hittar tillbaka. Är ingen rutinmänniska men inser att vissa saker behöver vara rutiner för att liv och jobb ska funka. Men tusan vad kul jag tycker att det är med jobbet. Även de dagar som är tunga, sega och ångestfyllda är roliga och jag väljer att betrakta dem som tillfällen när jag behöver stanna upp, revidera strategi och verkligen ta reda på vart det skaver. Ofta kommer man på nya saker som förbättrar och förenklar.

I veckan gick vi live med en ny produkt, 60 day challenge, som jag tror kommer bli jätte bra. Det går att hitta viktminskningsprogram över allt på nätet men de allra flesta saknar det långsiktiga tänket, dvs att man ska kunna hålla detta resten av livet och det är det som är det huvudsakliga syftet. Träning regelbundet, bra mat och rätt mängd. Det är inte svårare än så även om det kan verka så ibland.

Hmm 18:16 och om ca 1h och 15 min har jag kvällens sista pass. I morgon är min ”lugna” dag med endast ett pass. Ska njuta hemma i morgon. Har fixat lite i lägenheten och jag älskar att komma hem till ljuset och färgerna. Blir tidig morgon på lördag men även det ser jag fram emot.

Hängde i Free Foot butiken en stund i eftermiddags och snackade coaching, fötter och Basecamp Runners med bästa löpcoachen Åsa från Exact Move. Hon är bäst och jag älskar butiken, där är så harmoniskt och jag älskar att ligga på deras fejk gräs 🙂 små nöjen gör stor skillnad.

Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *