Låg, lägre och upp igen

Känt mig riktigt låg den här veckan, 50% hormoner och 50% genuin trötthet. ibland blir det bara för mycket, känns som att jag jobbar i motvind trots att jag egentligen, när jag lyfter blicken, har värsta medvinden. Mitt tålamod utmanas då jag vill att allt ska gå snabbare, jag har ett mål som jag jobbar mot som jag vill nå NU. Bara att ta ett djupt andetag och fortsätta framåt.

När man är i den låga skiten är det aldrig kul men lustigt nog så går det lika snabbt över. En dag gnäll, lite extra sömn och sedan brukar jag vara på väg upp igen.

jag vill ha fler resurser så att jag kan göra allt jag vill. Flera ideer ligger och väntar på att förverkligas och pengar, eller bristen av, är det främsta hindret just nu. Vet dock vad jag behöver göra för att lösa det problemet. På måndag ska jag träffa en PT som sökt sig till oss, är hon rätt person för HIIT så kommer det innebära ett stort kliv fram för oss och det ser jag fram emot. Behöver frigöra tid från studion så att jag kan få studion att växa.

På tal om studion så behöver jag ha ett samtal med en medlem om dennes beteende i studion, en ny erfarenhet som jag ser fram emot att få även om det aldrig är kul med potentiella konflikter.

Ett drömprojekt………E for entity
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *