Tillbaka igen

Så efter några månaders frånvaro (pga jobb och för att min gamla blogg försvann) så är jag nu tillbaka. Har inte riktigt varit sugen på att blogga men nu har det börja komma tillbaka, har saknat att ha en plats att skriva av mig på.

Det har varit 6 intensiva månader sedan jag startade upp HIIT Basecamp och periodvis har jag inte orkat med annat än jobb och sedan ta mig hem till sängen

Mitt mål som varit att få mer balans i livet har misslyckats totalt men jag jobbar vidare på det och jag får det att funka. Det är bara att inse att det kommer att vara så här ett tag och att det inom inte allt för lång framtid kommer att bli bättre och att jag kommer kunna ha ett liv utanför jobbet.

Jag älskar det jag gör och är så stolt över det jag har åstadkommit men för att kunna fortsätta bygga och utveckla HIIT Basecamp så måste jag ha tid för mig själv och tid att se/uppleva nya miljöer och träffa nya människor.

Det har gått 6 månader, konceptet sitter, medlemmarna ger oss bästa betyget och nu är det dags att börja växa. Jag har nästa koncept färdigt i huvudet, nu behöver jag ”bara” hitta pengarna till att förverkliga det hela.

Ha det bäst

Processed with VSCO with hb1 preset
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *