Vilken bra vecka

Har varit trött (som alltid känns det) men har samtidigt haft en jätte produktiv vecka där jag har tagit kontroll över jobb och hälsa. Har gjort om studions schema så att jag har fler timmar utanför studion, timmar där jag kan får ny energi och jobba i en ny miljö. Det kommer göra susen.

Blev en riktigt social vecka, och då menar jag social utanför studion. Varit på ett par entreprenörsträffar, har lunchat med vänner och inlett ett nytt samarbete som jag tror väldigt mycket på. Jag har sovit en hel del och jag har sovit riktigt bra. Bästa har nog varit att jag har kunnat sitta hemma en förmiddag och jobb. Älskar när jag vaknar tidigt och hamnar i jobbflow :).

Nu är jag utvilad men uttråkad. Helt ärligt, jag har nog världens tråkigaste liv. Gör i princip ingenting utanför jobbet och det är inte hållbart. Samtidigt vet jag inte hur jag ska göra för att bryta mönstret. Vill komma ut mer, ha ett liv utanför studion, jag skulle vilja träffa någon, jag skulle vilja ha energi och motivation till träning, jag skulle, jag skulle, jag skulle. Frågan är: Hur gör jag. Pengar är en issue, jag har inga, och det begränsar mig väldigt mycket. Så vad gör man???? Har haft Tinder ett tag men man blir fasen bara deprimerad…..suck!

Blev deppig av Oatly drickan också, fan inte god.

Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *